Pixatori na festivalu Future Port | Pixman.cz
KONTAKT
Přejít na menu

Pixatori na festivalu Future Port

Pixatori na festivalu Future Port

Druhý ročník unikátního festivalu Future Port Prague se bude konat  ve dnech 6.-7.9. ve výstavních prostorách Pražské tržnice. V rámci expozice budou k  vidění stovky technologicky unikátních projektů z celého světa a na hlavním pódiu se vystřídá mnoho futuristických řečníků. Mezi vystavovatele se zařadí i projekt pro retail budoucnosti Pixatori, který vznikl díky  spolupráci firem Pixman a Etnetera AppSatori.

Na stánku projektu Pixatori najdete funkční prototypy i hotové produkty tzv. chytré prodejny, tedy komplexní strategie pro propojení dat z kamenné prodejny s eshopem

Pomocí kamer a senzorů rozmístěných v kamenné prodejně a na nákupních košících / vozících, je možné anonymizovaně sledovat pohyb v rámci prodejny. Se sebraných dat se potom vytvářejí tzv. heat mapy, které pomohou v rozhodování manažerů, například kde má prodejna slabá místa a o které zboží je v jakém čase největší zájem.

Projekt dále umí nabídnout technologicky vyspělou Gamifikaci pro retail. Z interaktivních herních prvků umístěných v kamenné prodejně lze snadno vytvořit marketingový kanál pro netradiční komunikaci se zákazníky. 
Technologicky velmi pokročilé je rozpoznávání rysů obličeje a postavy, které je také součástí Pixatori retail strategie. Pomocí cloud technologií lze okamžitě a i anonymizovaně rozpoznat, jakou má zákazník náladu, zařadit ho podle pohlaví, barvy vlasů, make-upu či úsměvu a dokonce mu nabídnout produkty, které by se mu mohly hodit. Žádná nepříjemná, agresivní či vlezlá reklama. Analýza těchto dat pak poskytne automatizované výstupy o lidech, kteří navštěvují vaši prodejnu.

Celý projekt technicky zaštiťuje vlastní přehledné Pixatori CMS řešení, které má mnohostranné využití nejen pro retail.

Ve dnech 6. a 7. 9. 2018 se na vás těšíme na festivalu Future Port Prague. Sjednejte si s námi schůzku prostřednictvím formuláře.
The future is now