Pixman ve Virtuplexu | Pixman.cz
KONTAKT
Přejít na menu

Pixman ve Virtuplexu

Pixman ve Virtuplexu

Na začátku Listopadu jsme se domluvili s přáteli z Virtuplexu, že u nich v největším VR labu v evropě uděláme akcičku pro naše klienty. A předvedeme jim technologické novinky, které jsou k dispozici na trhu ve VRku.

Kromě skvělého občerstvení, dobré nálady a možnosti osahat si VR lab Virtuplex, jsem si připravili i naše technologické předváděčky. 

Somnium Space 

Byla možnost prohlédnou si virtuální svět Somnium Space, který má základnu v Praze a letos na podzim získal prodejem virtuálních pozemků investici cca 250.000$ a má opravdu našlápnuto hodně vysoko. 

Pixatori 

Připravili jsme ukázky našeho produktu Pixatori v oblasti digital signage, který zajišťuje plánování a zobrazování obsahu na chytrých obrazovkách. Pixatory vyvíjíme s kolegy s appsatori na google technologiích. Naším společným cílem cílem je jednoduchý nástroj, který nebude potřebovat žádnou náročnou IT správu, ale bude intuitivně použitelný pro každého. 

Soutěžní portál - gamifikace   

Další zajímavostí, kterou jsme ukázali je náš Pixmaní produkt “gamifikace”, který má za cíl jednoduše organizovat soutěže za pomoci webových aplikacích napojených na náš back-end systém. Výhody jsou, že používáte připravené soutěžní balíčky, které si jednoduše lokalizujete a můžete je spustit v rychlém čase. Krom možných inspirací v podobě her, vám odpadne spousta práce s vymýšlením mechaniky, grafiky, produkcí, testováním, komunikací a samozřejmě největší přínos je výrazně nižší finanční náročnost. Zahrajte si třeba pexeso, které běží na dotykové obrazovce v prodejně MARAMA na dejvické ulici v Praze https://pexeso.marama.cz

 

Virtuplex 

Kluci z Virtuplexu, kteří provozují největší VR halu v evropě  se postarali o super představení možností, co všechno jde s VR v jejich labu dělat. Výroba virtuálních prodejen, kolektivní design sprinty, atp. Samozřejmě nechyběla ani zábava ve formě her např. leteckých simulátorů nebo jedné z nejoblíbenějších VR her v podobě Beat Saber a další. 

 

Akci jsme si pěkně užili a třeba v příštím roce uděláme někdy opáčko. 

PIXTEAM