Tak trochu jiná vánoční trička | Pixman.cz
KONTAKT
Přejít na menu

Tak trochu jiná vánoční trička

Tak trochu jiná vánoční trička

Naše tričková dobrodružství začala v roce 2011, kdy jsme našim klientům a samozřejmě i všem pixmaňákům chtěli udělat hezké vánoční překvapení. Tak jsme udělali tričko s motivem I love E.T. O rok později jsme se zamysleli a dostali takový rošťácký nápad, pohrát si lehce se spojením významů IP network a I Pee. Zrodil se náš první IP motiv v podobě IP network. Pak jsme si dali s tričky na chvilku pauzu a vymysleli spoustu jiných věcí, ale po 3 letech jsme vrátili v plné síle a to v podobě IP Netwars, ať Vás všechny síla provází. A pak už se nápad se slovní přesmyčkou prostě neopustil. Celkem už jsme udělali 7 motivů a je super vidět kolegy i klienty, že trika se líbí a používají, prostě dělají radost. Všechny tyhle rošťárny u nás má na starosti naše kreslířka / designérka a jednoduše moc šikovná Dáša. No a na to, jak šly motivy časem, se můžete podívat, když budete scrollovat dolů.

Naše prvotiny v podobě I love E.T. a IP Network byly základním kamenem pro vznik slovní hříčky.

Následující tři roky nebyly pro trička příliš příznivé, asi proto, že se v návrzích příliš nečůralo, ani nekonala jiná podivuhodná činnost. Byly to pravděpodobně ale 3 roky dobíjení baterek na naše následující počiny a v roce 2016 se trička vrací v podobě parodie na Star Wars, kde proti sobě dobro a zlo čůrá v odstínech modré a růžové.

Na další rok jsme si přichystali návrh v podobě zvířátek ze Stokorcového lesa. Je to velká romantika se západem slunce, kde si zvířátka při západu společně potřebovala odskočit, což medvídek Pů těžce nesl a z motivu se pokoušel odejít. Tady jsme si dovolili dokonce zajít ještě dál a přes mobilní aplikaci jsme motiv na tričku rozpohybovali v AR režimu.

Přírodní motiv, který přišel v roce 2019 nám rozčůral i citronek. Vánoční krabička byla tematická a váže se k ní jedna roztomilá chlupatá historka, ale o tom snad jindy.

Následující období izolace v roce 2020 přineslo tematicky laděné tričko, na kterém jsme dodržovali skutečně slušnou vzdálenost, abychom nechytili covid-19. Reálně jsme se vystřelili na homeoffice a fungovalo to dobře.

V době covidové jsme z toho byli všichni jeleni. Pracovali jsme vzdáleně z domova po celý rok 2021 a virtuální prostor se stal naším druhým domovem. A tak vznikl motiv jelena s VR brýlemi připojeným přes paroží do sítě. Pochopitelně s lehkým vtipem a skříženými nožičkami.

"You shall not pass!" Kdo si nepamatuje kultovní hlášku ze slavného filmu, jako by nežil :) Vzhledem k celosvětovým událostem v průběhu roku 2022 se stala jedním z hlavních témat kybernetická bezpečnost. Na našem marketingovém posezení jsme se shodli, že kombinace námětu s firewallem a kultovní hlášky v tomhle roce dává super smysl.

A co bude dál? Nechte se překvapit